Aanbod ex lease auto’s in opkomst, voor een gerust gevoel!

Alles over auto's, racen en mobiliteit

Aanbod ex lease auto’s in opkomst, voor een gerust gevoel!

25 mei 2018 Autonieuws 0
lease auto

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Het aanbod ex lease auto’s. Een jonge auto kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dat klinkt goed! Steeds meer particulieren maken hier gebruik van. En het kan zeker ook iets voor u zijn. Toch is het belangrijk u goed te laten informeren. U bent immers altijd de tweede eigenaar van de auto. Wat is de kilometerstand en hoe is de auto onderhouden? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor uw keuze. Het aanbod ex lease auto’s is reuze! Wij zorgen ervoor dat u altijd de originele onderhoudsboekjes bij de auto ter inzage krijgt. En dat geeft een gerust gevoel!

Fabrieksgaranties

Afhankelijk van het bouwjaar of het aantal gereden kilometers heeft u misschien recht op fabrieksgarantie. Informeer hiernaar. De originele door de dealer afgestempelde onderhoudsboekjes vind u vaak in het dashboardkastje van uw toekomstige auto.

Welke merken ex lease auto’s zijn gewild?

Door het grote aanbod ex-lease auto’s komen er steeds meer merken op de markt. Toch zijn de Nederlandse modellen verreweg het meest interessant voor u. Dit komt omdat deze auto’s de meeste mogelijkheden bieden. Heerlijk rond toeren met de ingebouwde navigatie en/of veilig achteruit rijden met de achteruitkijkcamera. Wat dacht u van een usb aansluiting voor uw favoriete muziek en uw telefoon automatisch draadloos opladen. Veel handige snufjes die extra comfort geven aan uw auto. Vooral de Duitse automerken, Volkswagen, Skoda en Opel hebben een gevarieerd aanbod. Zowel automaat als handgeschakeld met 4, 5 of 6 cilinders. Van 90 tot 200 PK.

Een dealer schept vertrouwen

Bij het kopen van een ex lease auto gaat het vaak om jong gebruikte modellen. Dit betekent dat de auto veel kilometers heeft gemaakt. Dit hoeft niet nadelig te zijn. Door het juiste onderhoud door de officiële dealer, kunnen onderdelen die vatbaar zijn voor slijtage, tijdig worden vervangen. Zo rijdt u met plezier en komt u niet snel voor verassingen te staan.